Eazy-E:lla julkaisematonta musiikkia Slashin ja Guns N’ Rosesin kanssa!

Rock The Bells tapasi Arnold Whiten aka Bigg A:n vähän aikaa sitten Daz Dillingerin ja Lil Eazy-E:n uuden yhteisprojektin kuuntelutapahtumassa. Bigg A paljasti, että Eazy-E:llä on julkaisematonta musiikkia Guns N’ Rosesin ja bändin kitaristin Slashin kanssa. Kappaleet ovat kuitenkin tällä hetkellä jossain jemmassa eikä hän tiedä niiden sijaintia.

“Eazy-E:llä on yhä julkaisematonta musiikkia. Tiedämme varmasti, että hänellä oli autossaan kolme tai neljä kelanauhaa mukana kun hän joutui sairaalaan. Nuo kelanauhat ovat kadoksissa. Hänellä oli kappaleita Slashin ja Guns N’ Rosesin kanssa. Kelanauhat löydettiin myöhemmin Kanadasta. Täysin toinen tarina on, mitä niille on tapahtunut sen jälkeen. En tiedä ovatko ne kuolinpesällä. Julkaisematonta musiikkia on silti yhä jossain. Tiedän, että Yellalla on myös jotain julkaisematonta musiikkia, koska hän työskenteli samojen tuottajien kanssa kuin minä ja viimeksi kuulin, että ne ovat jossain Dr. Dren studiolla.”

Eazy-E (oikealta nimeltään Eric Lynn Wright) oli yhdysvaltalainen rap-artisti, joka tunnetaan yhtenä länsirannikko hip hopin pioneereista. Hän syntyi Comptonissa, Kaliforniassa vuonna 1964.

Eazy-E aloitti musiikkiuransa perustamalla N.W.A -yhtyeen yhdessä Dr. Dren, Ice Cuben ja muiden kanssa vuonna 1986. Yhtyeen debyyttialbumi “Straight Outta Compton” nousi suureen suosioon vuonna 1988 ja muutti rap-musiikkia pysyvästi.

Eazy-E:n sooloura alkoi vuonna 1988. Hän julkaisi useita albumieita, kuten “Eazy-Duz-It” (1988) ja “It’s On (Dr. Dre) 187um Killa” (1993). Hän oli tunnettu suorasukaisista lyriikoistaan ja aggressiivisesta tyylistään, joka erottui monista muista rap-artisteista.

Valitettavasti Eazy-E menehtyi HIV-tartuntaan liittyviin komplikaatioihin vuonna 1995 vain 31-vuotiaana. Hänen perintönsä kuitenkin elää edelleen ja häntä pidetään yhtenä rap-musiikin legendoista.