E-40 potkittiin ulos stadionilta – sai valtavat aplodit seuraavassa ottelussa!

E-40 sai valtavat kunnianosoitukset Golden State Warriors – Sacramento Kings -pudotuspelisarjan kolmannessa pelissä, melkein viikko sen jälkeen, kun hänet potkittiin ulos stadionilta.

Kotiyleisö oli noussut jaloilleen ja antanut valtavat aplodit Bay Area -räppärille 20. päivä huhtikuuta, johon hän vastasi tervehtimällä yleisöä. Tämä tapahtui sen jälkeen kun hänet oli potkittu ulos stadionilta 15. päivä huhtikuuta.

Nainen oli pyytänyt räppäriä toistuvasti istumaan alas, jolloin E-40 oli suuttunut, joka johti lopulta sanaharkkaan naisen ja räppärin välillä. Lopulta E-40 joutui melkein tappeluun Sacramento Kingsin vartijoiden kanssa, ennen kuin Golden State Warriorsin turvatiimin jäsenet saattoivat räppärin ulos rakennuksesta turvallisesti.

E-40 ja Sacramento Kings julkaisivat pari päivää tapahtuneen jälkeen lausunnon, jossa kerrottiin tapahtuneen olleen vain väärinkäsitys.

Tästä kaikesta huolimatta E-40 julkaisi viime viikolla uuden musikkivideon “Front Row 40”, jolla hän ylpeilee eturivillä olostaan Golden State Warriors -otteluissa. Kappale on myös esimakua myöhemmin julkaistavalta albumilta.