Dr. Dre paljasti kuinka vakava hänen aivoaneurysmansa oli!

Compton-veteraani Dr. Dre paljasti vähän aikaa sitten ‘Workout The Doubt’ -podcastissa, että lääkärit luulivat hänen kuolevan aivoaneurysmiaan, josta hän kärsi vuonna 2021.

Dr. Dre kertoi kuinka lääkärit kutsuivat hänen rakkaansa sairaalaan sanomaan hyvästit pelättyään hänen menettävänsä henkensä.

“He eivät koronan takia antaneet kenenkään tulla vierailemaan sairaalaan, tarkoittaen vierailijoita tai perhettä, mutta he sallivat minun perheeni tulla sinne. Sain tietää myöhemmin, että heidät oli pyydetty sinne, jotta he voisivat sanoa viimeiset hyvästinsä, koska he luulivat minun häipyvän täältä. En tiennyt, että se oli niin vakavaa. Kukaan ei kertonut minulle, minulla ei ollut aavistustakaan. Se oli hullua.”

Dr. Dre kuvaili myös, kuinka lääkärit joutuivat herättämään hänet joka tunti varmistaakseen, että hänen aivonsa toimivat kunnolla.

“Olin teho-osastolla kaksi viikkoa. Minut piti herättää joka tunti kahden viikon ajan tekemään testejä. Olin väsynyt. Heti kun he lähtivät, yritin mennä nukkumaan, koska tiesin heidän palaavan seuraavan tunnin sisällä.”