Dr. Dre kieltäytyi yhteistyöstä Michael Jacksonin, Princen ja Stevie Wonderin kanssa!

Dr. Dre vieraili vähän aikaa sitten Kevin Hartin ‘Hart To Heart’ -podcastissa. Hän kertoi siitä, kuinka hänelle oli tarjottu mahdollisuutta tehdä yhteistyötä Michael Jacksonin ja Princen kanssa. Dr. Dre kieltäytyi kuitenkin kunniasta.

“He pyysivät minua työskentelemään heidän kanssaan, mutta minä ajattelin vain, että mitä vittua teen heidän kanssaan. He ovat minun sankareitani. Joo, kyllä se tapahtui.”

Tämän lisäksi hän kertoi samanlaisesta tapauksesta, jossa hän kieltäytyi tekemästä yhteistyötä Stevie Wonderin kanssa samasta syystä.

“Olin työstämässä albumia Marsha Ambrosiuksen kanssa. Teimme kappaletta, jossa käytimme Stevie Wonderin musiikkia ja hänen piti hyväksyä se. Hän soitti minulle ja kertoi ettei hän pidä sanoituksista. Okei, muutimme sanoitukset. Hän kertoi tykkäävänsä uusista sanoituksista ja ehdotti, että voisimme työskennellä yhdessä. Suostuin siihen, mutta en koskaan mennyt paikalle. Mitä vittua minä tekisin Stevie Wonderin kanssa studiossa? Soittaisin rumpuja? Näppäilisin kosketinsoittimia?”