DJ Quik menetti melkein henkensä 2Pacin bootleg-albumin takia!

Compton-veteraani DJ Quik vieraili vähän aikaa sitten Talib Kwelin People’s Party -podcastissa ja kertoi miten hänen naamansa eteen työnnettiin ase, koska 2Pacin ‘All Eyez On Me’ -albumin keskeneräinen versio joutui vääriin käsiin.

DJ Quik, joka miksasi albumin ja tuotti kappaleen ‘Heartz Of Men’, kertoi kuinka hänen turvamiehensä otti CD:n hänen autostaan ja alkoi jakamaan sitä lähipiirillensä. Pian keskeneräiset versiot levisivät kaikkialle Los Angelesiin.

“Albumi oli autossani ja turvamieheni käytti silloin autoani. Hän otti CD:n ulos ja antoi kotipoikiensa kuulla sen. Hänen lähipiirissä olevat pyysivät saada kopion siitä. Uutiset vuodosta päätyivät lopulta Suge Knightin korviin.”

“Minulle soitettiin, että minun olisi tultava toimistolle. Tiesin jo silloin, mitä he tekevät siellä joten tiesin, että luvassa on jotain paskaa.”

“Menimme toimistolle ja siellä alkoi tappelu. Kun tappelu oli ohi, kysyin turvamieheltäni, että kenelle hän oli antanut CD:n. Hän kertoi nimen ja menimme kohtaamaan tätä tyyppiä. Siellä puhkesi toinen tappelu ja tällä kertaa mukana oli muutakin kuin nyrkit.”

“Paikalla ollut henkilö kertoi ettei tehnyt sitä ja niin edespäin, että joku muu teki sen. Hyökkäsin hänen kimppuunsa. Sitten mies sanoi kotipojallensa että ammu tämä kusipää, jolloin hän veti esiin aseen. Ajattelin vain, että kuolenko jonkun nauhan takia. Sanoin, että tehkää mitä teidän pitää, en voi juosta karkuun.”

DJ Quikin onneksi hänen henkivartijansa nappasi aseen ennen kuin mitään vakavaa ehti tapahtua; “Niinpä minä jatkoin tappelua tämän tyypin kanssa ja sen jälkeen päädyin tappelemaan toisen tyypin kanssa, jolloin toinen heistä potkaisi minua päähän kun olin maassa.”

Myöhemmin haastattelussa DJ Quik paljasti, että 2Pac sai myöhemmin tietää tappelusta ja se vain vahvisti heidän sidettään.

“2Pac sai selville, että taistelin näiden tyyppien kanssa hänen musiikkinsa vuotamisesta, mikä sai hänet rakastamaan minua äärettömästi. Minulla on ikävä häntä. Hänen pitäisi olla täällä, kuten myös Eazy-E:n. 2Pac tekisi elokuvia juuri nyt. Hänestä olisi tullut mustaihoinen Quentin Tarantino, hän olisi ollut kuin Samuel L. Jackson.”

Katso koko haastattelu alta.