DJ Kay Slayn kunniaksi nimetään katu New Yorkissa!

Edesmenneen DJ Kay Slayn veli ilmoitti 15. päivä heinäkuuta, että hänen veljensä kunniaksi nimetään katu New Yorkissa. Kadun nimeämisseremonia järjestetään 13. päivä elokuuta, päivää ennen hänen syntymäpäiväänsä, East 105th Streetin ja 1st Avenuen kulmassa Harlemissa. Kadun uutta nimeä ei ole vielä paljastettu.

Tapahtuman isäntinä toimivat Papoose, Jarrod “General” Whitaker ja hänen veljentytär Ladi Kutz.

Tilaisuuteen on kutsuttu myös useita tunnettuja artisteja, kuten LL Cool J, Busta Rhymes, Fat Joe ja Tony Yayo.

DJ Kay Slay oli yhdysvaltalainen DJ, graffitiartisti ja tuottaja, joka varttui nuoruutensa Harlemissa, New Yorkissa. Hän aloitti vuosikymmeniä kestäneen hip hop -uransa graffititaiteilijana käyttäen taiteilijanimeä Dez. Grayson esiintyi vuonna 1983 legendaarisessa graffitidokumentissa “Style Wars“.

DJ Kay Slay aloitti DJ-uransa myymällä mixtapeja 90-luvun alussa ja julkaisi ensimmäisen studioalbuminsa “The Streetsweeper Vol. 1” toukokuussa vuonna 2003. Hän julkaisi uransa aikana yhteensä yli 500 mixtapea ja työskenteli muun muassa Nasin, Kendrick Lamarin sekä Busta Rhymesin kanssa.

DJ Kay Slay, oikealta nimeltään Keith Grayson, kuoli huhtikuussa vuonna 2022 koronavirukseen. Hän oli kuollessaan 55-vuotias.