DJ Deadeye tiputti uuden sinkun ‘Drug Plots’ – mukana Inspectah Deck, Method Man ja Termanology!

DJ Deadeye tiputti perjantaina uuden sinkkubiisin ‘Drug Plots’. Biisillä vierailee Inspectah Deck, Method Man ja Termanology.

DJ Deadeye on yhdysvaltalainen tuottaja, joka on kotoisin Lawrencesta, Massachusettsista. Hän on tehnyt urallaan yhteistyötä muun muassa Lil Famen, Method Manin, Rimin, UFO Fevin, Flee Lordin, Crypt The Warchildin, Reef The Lost Cauzen, Ruste Juxxin, Havocin ja Cormegan kanssa.

Inspectah Deck on yhdysvaltalainen räppäri, joka on syntynyt Bronxissa, mutta kasvanut Staten Islandissa, New Yorkissa. Hän kuuluu Wu-Tang Clan -räppiryhmään. Inspectah Deck julkaissut urallaan useita albumeita, kuten “Uncontrolled Substance” (1999), “The Movement” (2003), “The Resident Patient” (2006) ja “Manifesto” (2010).

Method Man on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin Hempsteadista, New Yorkista. Hän kuuluu Wu-Tang Clan -räppiryhmään. Method Man julkaisi debyyttialbuminsa ‘Tical’ vuonna 1994. Hän on tehny turallaan yhteistyötä useiden tunnettujen artistien, kuten Redmanin, Mary J. Bligen, 2Pacin (RIP), Spice 1:n ja Busta Rhymesin, Snoop Doggin ja Styles P:n kanssa.

Termanology on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin Lawrencesta, Massachusettsista. Hänen debyyttialbuminsa ‘Politics As Usual’ ilmestyi vuonna 2008. Termanology on tehnyt urallaan yhteistyötä muun muassa Layzie Bonen, Kool G Rapin, Tragedy Khadafin, DJ Kay Slayn, Bun B:n, Ras Kassin, Rome Streetzin ja Nemsin kanssa.