Divine Crime Entertainmentilta ilmestyi uusi sinkku ‘Part Of The Game’ – mukana Vic Spencer, Rome Streetz ja Che’ Noir!

Divine Crime Entertainmentilta ilmestyi vähän aikaa sitten uusi sinkkubiisi ‘Part Of The Game’. Biisillä vierailee Vic Spencer, Rome Streetz ja Che’ Noir. Biisin on tuottanut Marv Won.

Vic Spencer on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin Chicagosta, Illinoisista. Hän on tunnettu omaperäisestä tyylistään ja sanoituksistaan. Vic Spencer on julkaissut urallaan useita sooloalbumeita ja tehnyt yhteisyötä useiden tunnettujen räppäreiden kanssa.

Marv Won on yhdysvaltalainen räppäri ja tuottaja, joka on kotoisin Detroitista, Michiganista. Hän kuuluu The Fat Killahz -nimiseen räppiryhmään yhdessä Fatt Fatherin, Bang Belushin ja King Gordy kanssa.

Rome Streetz on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin Brooklynista, New Yorkista. Hän on julkaissut urallaan useita projekteja, jotka ovat saaneet paljon kiitosta kriitikoilta ja faneilta. Rome Streetz on tehnyt urallaan yhteistyötä useiden tunnettujen räppäreiden ja tuottajien, kuten DJ Premierin, DJ Muggsin, Conway The Machinen, Method Manin, Benny The Butcherin ja Westside Gunnin kanssa.

Che’ Noir on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin Buffalosta, New Yorkista. Hänen lyriikat käsittelevät usein henkilökohtaisia kokemuksia, elämän realiteetteja ja yhteiskunnallisia epäkohtia. Che’ Noir on julkaissut useita projekteja, joista merkittävimpiä ovat “Thirsty Thursday” -mixtape ja “The Thrill of the Hunt” -albumi. Hän on tehnyt yhteistyötä useiden tunnettujen räppäreiden, kuten Benny the Butcherin ja Ransomin kanssa. Che’ Noir on saanut paljon tunnustusta underground-skenessä ja häntä pidetään yhtenä lupaavimmista naisräppäreistä tällä hetkellä.