Dezzy Hollowilta ilmestyi uusi musavideo ‘Cali Iz Back’ – mukana Mitchy Slick!

Dezzy Hollowilta ilmestyi eilen uusi musavideo biisille ‘Cali Iz Back’, joka löytyy uudelta ‘Caught In The Funk’ -albumilta. Biisillä vierailee Mitchy Slick. Biisin on tuottanut De’La. Musavideon ovat kuvanneet Lila, Floss Tha Boss ja Kailoa Powers.

Dezzy Hollow on räppäri, jonka juuret ovat Meksikossa ja Tyynenmeren saaristoilla. Hän on kotoisin Oceansidesta, Kaliforniasta. Dezzy Hollow on saanut paljon vaikutteita länsirannikon hip hopista ja G-funkista. Hän on julkaissut useita mixtapeja ja sinkkuja, joista jotkut ovat saavuttaneet suurta suosiota suoratoistopalveluissa. Dezzy Hollow on tullut tunnetuksi myös energisistä live-esiintymisistään. Dezzy Hollow jatkaa kasvuaan sekä kehittymistään artistina ja hänen tulevaisuutensa näyttää lupaavalta.

Mitchy Slick on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin San Diegosta, Kaliforniasta. Hän kasvoi San Diegon kaakkoisosassa Lincoln Parkin alueella. Mitchy Slick esiintyi The History Channelin Gangland-ohjelmassa, jossa käsiteltiin Lincoln Park Bloods -katujengiä, johon hän myös itse kuuluu. Hänen debyyttialbuminsa “Trigeration Station” julkaistiin vuonna 2001 ja hän on sen jälkeen julkaissut useita albumeita, kuten “Mitchy Duz It” (2005) ja “Urban Survival Syndrome” (2006). Mitchy Slick on tehnyt urallaan yhteistyötä useiden tunnettujen räppäreiden, kuten Nipsey Husslen, MC Eihtin, The Jackan, Paul Wallin ja E-40:n kanssa.