Daz Dillinger kiistää Suge Knightin väitteen, että Daz olisi tuottanut Doggystyle-albumin kokonaan!

Long Beach -veteraani Daz Dillinger on kiistänyt Suge Knightin väitteen, että Daz olisi tuottanut Doggystyle-albumin kokonaan, eikä Dr. Dre olisi ollut mukana tuottamassa albumia.

Daz Dillinger kielsi Suge Knightin väitteen vähän aikaa sitten julkaistussa Instagram-postauksessa. Hän kertoi Dr. Dren olevan maailman paras tuottaja. Hänen sanojensa mukaan Suge Knight on vain katkera, koska Snoop Dogg oli ostanut Death Row Recordsin. Suge Knight väitti TMZ:n haastattelussa vähän aikaa sitten, että Daz olisi tuottanut Doggystyle-albumin kokonaan ilman Dr. Dretä.

“Mikä meininki, Daz Dillinger täällä, kerron teille totuuden uutisista ja asioista, jotka ovat tulleet tietooni. Dr. Dre on koko vitun maailman paras tuottaja. Minulla ei ollut mitään tekemistä hänen menestyksensä kanssa. Hän teki sen aivan itse. Suge Knight valehtelee. Hän vain puhuu paskaa kaikesta Death Rowiin liittyvästä, koska Snoop Dogg on paljastanut paljon levy-yhtiöllä tapahtuneita vääryyksiä. Suge valehtelee ja keksii juttuja päästään.”

Dazin ulostulo tapahtui sen jälkeen, kun Suge Knight oli antanut vankilasta käsin haastattelun TMZ:lle.

“Sanoin Dazille, että meidän on saatava albumi (Doggystyle) valmiiksi. Hän teki kaiken albumilla. Hän tuotti sen. Dr. Dre sanoi minulle, että hän haluaa myös olla albumilla. Dr. Dre meni Dazin luokse ja sanoi: “Anna minun sanoa, että olen tuottanut albumin. Saat palkkaa, mutta minä haluan olla se, joka on tuottanut sen.” Sanoin Dazille: “En suosittele sinua tekemään sitä, koska sinä olet tuottanut albumin, luopuisit julkaisuoikeuksistasi.” Suge Knightin mukaan Daz kuitenkin allekirjoitti sopimuksen, jossa kerrottiin Dr. Dren tuottaneen Doggystyle-albumin.