Da Lench Mob -räppäri Shortysta kertova elämänkertadokumentti julkaistiin vihdoinkin digitaalisena!

Edesmenneestä Da Lench Mob -räppäri Shortysta kertova elämänkertadokumentti “Comin’ Up Short” julkaistiin vihdoinkin digitaalisena. Dokumentti on kiertänyt elokuvafestivaaleilla jo vuosia, mutta se on vihdoinkin nähtävissä Amazon Primessa.

Ice Cube kertoo dokumentilla Shortysta: “Kun Shorty liittyi Da Lench Mobiin, tiesin heti, että meillä oli mukana oikea sotilas. Yksi asia hänessä oli se, että hän antoi aina sataprosenttisesti kaikkensa tekemisissään. Oli kyse sitten kotipoikien kanssa hengailusta tai mistä vain, hän antoi sataprosenttia. Da Lench Mobille hän antoi kaikkensa. Islamille hän antoi kaikkensa.”

Ice Cube jatkoi: “Et koskaan löydä samanlaista kaveria, joka olisi uskollisempi. Hän kertoi meille, miten meidän pitäisi elää ja mistä meidän pitäisi pysyä erossa.”

Shorty oli yhdysvaltalainen räppäri, joka kasvoi Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hän kuului Da Lench Mobiin ja esiintyi räppiryhmän kahdella ensimmäisellä albumilla. Shorty menehtyi vuonna 2019 munuaisten ja maksan vajaatoimintaan. Hän oli kuollessaan 51-vuotias.

Katso traileri alta.