Conway The Machine ja Ransom julkaisivat uuden yhteisprojektin ‘Chaos Is My Ladder 2’ – kuuntele maistiaiset!

Conway The Machine ja Ransom julkaisivat tänään uuden yhteisprojektin ‘Chaos Is My Ladder 2’. Levyllä vierailee mm. Lloyd Banks. Kuuntele Spotifyssa ja Youtubessa.

Conway The Machine on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin Buffalosta, New Yorkista. Hän kuuluu Griselda-räppikollektiiviin. Conway The Machine on julkaissut urallaan useita albumeita, kuten “Look What I Became” (2019), “LULU” (2020), “No One Mourns The Wicked” (2020) ja “God Don’t Make Mistakes” (2022). Conway The Machine on tehnyt urallaan yhteistyötä muun muassa Benny The Butcherin, Westside Gunnin, Ludacrisin, Method Manin, Freddie Gibbsin ja Pete Rockin kanssa.

Ransom, oikealta nimeltään Randy Nichols, on yhdysvaltalainen räppäri, joka on syntynyt New Yorkissa, mutta kasvanut Jersey Cityssa. Ransom ajautui nuorena myymään huumeita, mikä johti hänen useisiin pidätyksiinsä ja vankilatuomioihinsa. Hän kuitenkin halusi ulos tästä elämäntavasta ja aloitti artistiuransa vuonna 2000. Ransom on tehnyt urallaan yhteistyötä useiden tunnettujen räppäreiden ja tuottajien kanssa.

Spotify:

Youtube:

https://www.youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_n9MxNflrDhc4VatCpMTrdL8-ZW8PJ0_NI

Kansitaide: