Chuck D vieraili Drink Champs -podcastissa!

Public Enemy -räppäri Chuck D vieraili vähän aikaa sitten Noren ja DJ EFN:n Drink Champs -podcastissa. Hän kertoi tarinoita Public Enemystä ja ryhmän vaikutuksesta hip hopiin. Tämän lisäksi puheeksi tuli hänen työskentelynsä aktivismin parissa ja hänen yhteistyönsä dokumentintekijä Michael Mooren kanssa.

Chuck D puhui myös hip hopin historiasta, tiettyjen aritstien vaikutuksesta siihen, sekä hip hop -liiton perustamisesta. Hän kertoi myös kuinka tärkeää on jättää positiivinen vaikutus, jota seuraavaksi tulevat voivat seurata.

Chuck D on yhdysvaltalainen räppäri, joka tunnetaan erityisesti Public Enemy -yhtyeen keulahahmona. Hän syntyi 1. elokuuta 1960 New Yorkissa. Chuck D:n lyriikat ovat tunnettuja yhteiskunnallisesta kantaaottavuudestaan. Hänen sanoituksensa käsittelevät muun muassa rotuun, köyhyyteen ja syrjäytymiseen liittyviä teemoja. Hän onkin ollut merkittävä ääni hip hop -kulttuurin poliittisessa ja sosiaalisessa keskustelussa.

Chuck D on myös tunnettu radiojuontajana ja kirjoittajana. Hän on julkaissut useita kirjoja, joissa hän käsittelee muun muassa hip hop -kulttuurin merkitystä yhteiskunnassa. Hän on myös ollut aktiivinen erilaisissa aktivistiryhmissä ja järjestöissä.

Katso koko haastattelu alta.