C-Murder meni nälkälakkoon vankilassa – syyttää vankeinhoitolaitosta laiminlyönneistä!

Tällä hetkellä elinkautista tuomiota istuva New Orleans -räppäri C-Murder on mennyt nälkälakkoon. Hän protestoi vankilan epäinhimillisiä olosuhteita ja terveysstandardeja vastaan.

C-Murderin kirjoitus julkaistiin 2. päivä maaliskuuta hänen Instagram-tilillään, jossa hän paljasti huonot olosuhteet ja kertoi jatkavansa nälkälakkoa, jonka hän aloitti jo 23. päivä helmikuuta.

“17. päivä tammikuuta vuonna 2023 tuli täyteen 21 vuotta, jonka olen viettänyt Louisianan vankeinhoitolaitoksessa. Olen taistellut terveyteni, vapauteni, väärän tuomion ja perustuslaillisten oikeuksieni puolesta, jotka Louisianan vankeinhoitolaitos on varastanut minulta. Koska olosuhteeni eivät ole parantuneet, aion osallistua nälkälakkoon tuodakseni esiin laiminlyömisen ja hyväksikäyttämisen Louisianan vankeinhoitolaitoksessa, joka kohdistuu minuun ja kaikkiin vankeihin. Nyt minun pitää tehdä nopea strateginen siirto, koska terveyteni on heikentynyt merkittävästi epäinhimillisten olosuhteiden vuoksi enkä saa asianmukaista lääketieteellistä hoitoa. Tämä on rasittanut minua suuresti, mutta en suostu luovuttamaan”, C-Murder kirjoitti.