C-Dubb ja Lil Bruce julkaisivat uuden yhteisprojektin ‘New Mobb Era’

C-Dubb ja Lil Bruce julkaisivat viime perjantaina uuden yhteisprojektin ‘New Mobb Era’. Levyllä vierailee mm. San Quinn, Jay Tee, Black C, Mac Mall, Dubee, B-Legit ja Lavitti. Kuuntele Spotifyssa ja Youtubessa.

C-Dubb on yhdysvaltalainen räppäri ja tuottaja, joka on kotoisin Sacramentosta, Kaliforniasta. C-Dubb julkaisi jo useita albumeita, kuten “Kalifornia Home Of The Body Bag” (1997), “Veteran Status” (2008) ja “Certified Mobb Muzik” (2014). C-Dubb on työskennellyt yhdessä useiden tunnettujen räppäreiden, kuten Messy Marvin, San Quinnin, Keak da Sneakin, Jay Teen, Young Droopin, Hollow Tipin ja Brotha Lynch Hungin kanssa.

Lil Bruce on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin Vallejosta, Kaliforniasta. Lil Bruce aloitti räppäämisen vuonna 1989. Hänellä oli Mac Dren kanssa vihamielisyyksiä vuoteen 1991 asti, mutta he sopivat myöhemmin riitansa ja Lil Bruce vieraili myöhemmin useilla Mac Dren julkaisuilla. Hän on parhaiten tunnettu vuonna 1994 julkaistusta debyyttialbumistaan “XXXtra Manish”, joka ilmestyi Sick Wid It -levy-yhtiön kautta. Lil Bruce erotettiin Sick Wid It -levy-yhtiöltä vuonna 1995 sisäisten riitojen vuoksi. Tämän jälkeen hän jätti musiikkibisneksen ja ryhtyi parittajaksi. Lil Bruce palasi musiikkibisnekseen vuonna 2000 toisella studioalbumillaan “Give It to Me Baby”.

Spotify:

Youtube:

https://www.youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_nM6EVKm06BF0mDDujBQIxRIR7UzLVcSO8

Kansitaide: