Bun B:llä on viesti Pimp C:n nimen maineella ratsastaville!

Bun B on kannatellut UGK:n nimeä jo yli 30 vuoden ajan ja hänen riimikumppaninsa Pimp C:n kuoltua pitänyt jopa entistä kovempaa ääntä heidän projektinsa perinnöstä.

Hiljattain Smooth Vegan haastattelussa Bun teki selvän eron aidosti Pimp C:n muistoa kunnioittavien ja helppoa rahaa tavoittelevien piraattituotteiden, kuten epävirallisten fanituotteiden myyjien välille.

“Tiedän, että monet ajattelevat kunnioittavansa hänen muistoaan t-paidoilla, hatuilla, kynttilöillä ja ilmanraikastimilla, mutta te yritätte oikeasti vain rahastaa Pimp C:n perinnöllä,” Bun heitti. “Jos ette anna tuotoistanne mitään hänen perheelleen, yritätte vain hyödyntää hänen mainettaan ja jos mies olisi elossa vielä, hän pysäyttäisi teidät kadulla ja te tiedätte sen.”

“Joten kaikki, jotka haluavat rakkaudesta kunnioittaa Pimp C:n muistoa, liputtaa oman kaupungin nimeä ynnä muuta, totta kai voitte tehdä niin. Älkää vain laittako hänen kasvojaan t-paitaan tai yhtään mihinkään muuhunkaan. Ette näe minua tekemässä sellaista, ettekä anna rahaa tuotoista hänen perheelleen, yksinkertaisesti älkää tehkö niin.”

Bun B:n kanta johtuu Pimp C:n hip hop -legendan statuksen kasvamisesta, kun ihmiset ovat alkaneet tekemään hänestä hahmoja ja henkilökuvia karakterina, kuten esimerkiksi Bob Marleystä. Ilmiö alkoi häiritsemään räppäriä siihen pisteeseen asti, että hänen oli pakko avata tilannetta, kun ihmiset yrittivät sivuuttaa täysin Pimp C:n perheen ja antaa hänelle epävirallisia fanituotteita.

“Älä soittele minulle asianasi haluta antaa minulle t-paitaa Pimp C:n kuvalla. En halua mitään helvetin t-paitaa Chadin naamalla! Jos haluaisin sellaisen, saisin sen teetettyä helposti itse. En halua vastaanottaa sellaista lahjaa aikomuksenasi saada myytyä kasan paitoja ja pitää kaikki tuotot itse, sinun vielä miettiessä, että teit jotain Pimp C:n perinnön hyväksi. Et tee mitään hänen vuokseen!”