Bun B: “Räppärit elävät leveästi velkarahalla!”

Houston-veteraani Bun B vieraili vähän aikaa sitten B High All -podcastissa ja kertoi useimpien räppärien elävän leveästi velkarahalla, jonka he ovat ottaneet lainaksi levy-yhtiöiltä. Tämän lisäksi hän paljasti, että UGK on yhä velkaa kaksi miljoonaa dollaria Sonylle.

“Otimme ennakkoa vuonna 2007 ja joudumme odottamaan vuoteen 2027, että olemme maksaneet velkamme takaisin Sonylle. UGK ei ole koskaan tehnyt penniäkään rojalteilla, jotka ovat tulleet levymyynnistä. Emme omistaneet julkaisuoikeuksiamme noin 17 vuoteen. Olemme yhä vähintään kaksi miljoonaa dollaria punaisella. Sillä ei ole väliä kuinka paljon taiteesi tuottaa vaan kuinka paljon tienaat määrästä jonka taiteesi tuottaa.”

“15 prosentin sopimuksella emme ole koskaan päässeet lähellekään tilannetta, että olisimme maksaneet velkamme takaisin. He tienaavat 85 prosenttia, joten he tienaavat helposti takaisin omansa. Jos sinulla on 10 prosentin sopimus ja albumisi myy miljoona kappaletta, sinun osuutesi on 100,000 ja heidän 900,000. He tienasivat hyvin, mutta sinä olet luultavasti vielä velkaa heille, koska olet ottanut ennakkoa musiikkivideoita ja albumia varten.”

Katso haastattelupätkä alta.