Brotha Lynch Hung kertoi, miten ‘Season Of Da Siccness 2’ -albumi sai alkunsa!

Sacramento-veteraani Brotha Lynch Hung kertoi sosiaalisessa mediassa maanantaina, miten ‘Season Of Da Siccness 2’ -albumi sai alkunsa. Albumi on jatkoa vuonna 1995 ilmestyneelle ‘Season Of Da Siccness’ -albumille, ja sen on määrä ilmestyä ensi vuonna 2023.

Lue Brotha Lynch Hungin Instagram-kirjoitus alta.

“Aloin kirjoittaa ‘Season Of Da Siccness 2’ -albumia vuonna 2018. En halunnut tuottaa kyseistä levyä, koska haluan tuottaa viimeisen albumini ennen kuin jään eläkkeelle, ja siihen on vielä aikaa.

Löysin erään mielenkiintoisen tuottajan vuonna 2019 ollessani kiertueella. Hänen biittinsä sopivat siihen tunnelmaan, mitä kirjoitin tuolloin, joten aloimme työskennellä yhdessä. Saimme albumin puoliväliin, kunnes hän alkoi puhua hinnoista kuin hän olisi Dr. Dre, joten feidasin koko jutun.

Vuonna 2020 koronapandemian tullessa jätin kaikki laitteeni Sacramentoon enkä pystynyt tuottamaan biittejä. Minulla ei ollut biittejä, joihin kirjoittaa, joten aloin kirjoittaa elämänkertaani.

Vuonna 2021 palasin Sacramentoon New Mexicosta kolmen keikan jälkeen. Managerini kertoi, että hänellä on minulle uusi levytyssopimus BMG/RBC:llä. Olin kiinnostunut ja tein sopimuksen. He löysivät yhden tuottajan minulle, ja itse löysin kaksi. Lisäksi löysin siistin paikan, jossa nauhoittaa albumia. Parhaillaan olen äänittämässä sitä.”