Brady Watt, Conway The Machine ja Talib Kweli pistivät ulos uuden sinkun ‘Without You’

Brady Watt, Conway The Machine ja Talib Kweli pistivät vähän aikaa sitten ulos uuden sinkkubiisin ‘Without You’. Biisin on tuottanut Brady Watt ja Carlos Homs.

Brady Watt on yhdysvaltalainen tuottaja ja basisti, joka on kotoisin Nashuasta, New Hampshiresta. Hän on tehnyt yhteistyötä muun muassa Jadakissin, Krayzie Bonen, Mursin, Talib Kwelin, Xzibitin, Onyxin, DJ Premierin ja Conway The Machinen kanssa.

Conway The Machine on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin Buffalosta, New Yorkista. Hän kuuluu Griselda-räppikollektiiviin. Conway The Machine on julkaissut urallaan useita albumeita, kuten “Look What I Became” (2019), “LULU” (2020), “No One Mourns The Wicked” (2020) ja “God Don’t Make Mistakes” (2022). Conway The Machine on tehnyt urallaan yhteistyötä muun muassa Benny The Butcherin, Westside Gunnin, Ludacrisin, Method Manin, Freddie Gibbsin ja Pete Rockin kanssa.

Talib Kweli on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin Brooklynista, New Yorkista. Hän on tunnettu erityisesti poliittisesti latautuneista sanoituksistaan ja kriittisestä otteestaan yhteiskunnallisiin kysymyksiin. Talib Kweli on julkaissut useita menestyneitä albumeita ja tehnyt yhteistyötä muun muassa Mos Defin, Busta Rhymesin ja Jadakissin kanssa.