Boosie Badazzille myönnettiin 50,000 dollarin takuut!

Baton Rouge -räppäri Boosie Badazz pidätettiin viime viikolla ATF:n toimesta San Diegossa hänen poistuttuaan paikallisesta oikeussalista, jossa hän oli liittyen edelliseen pidätykseen, joka liittyi myös laittomaan ampuma-aseeseen. Boosie Badazzia syytetään tällä kertaa taas laittoman ampuma-aseen hallussapidosta, koska viranomaiset olivat nähneet hänellä ampuma-aseen Instagram Livessä. Nyt uudesta tapauksesta on tihkunut lisää tietoa.

Boosie Badazz on saanut mahdollisuuden maksaa 50,000 dollarin takuut. Vielä on kuitenkin epäselvää, milloin Boosie vapautetaan. Tuomari on ollut Boosie Badazzin puolella ja päättänyt myöntää hänelle takuut. Syyttäjät halusivat alun perin pitää hänet vankilassa oikeudenkäyntiin asti.

Uutista päivitetty 22.6 kello 14:14.

Vaikka tuomari on myöntänyt Boosie Badazille takuut, San Diegon syyttäjät ovat valittaneet päätöksestä. Boosie ei ole ollut tästä iloinen, joten hän kirjoitti eilen myöhään Twitteriin viestin, jossa hän syyttää syyttäjää väärinkäytöksestä.

“Sen jälkeen kun tuomari oli myöntänyt minulle takuut ja olin maksanut koko summan, syyttäjä kieltäytyi kunnioittamasta tuomarin päätöstä päästää minut vapaaksi. He eivät ole osoittaneet midään todisteita siitä, että olisin pakoriski tai vaaraksi yhteisölle.”

Lue myös:
Boosie Badazzin uusimman kiinnioton syy selvisi!
Liittovaltion agentit nappasivat Boosie Badazzin talteen!