Boosie Badazz vapautui takuita vastaan!

Baton Rouge -räppäri Boosie Badazz on vapautunut takuita vastaan vankilasta. Hän juhlisti vapautumistaan julkaisemalla samana päivänä uuden albumin.

Boosie Badazz julkaisi lauantaiaamuna videon Instagramissa, jossa hän ilmoitti vapautumisestaan ja ilmoitti uudesta albumistaan. Ohikulkija oli myös huomannut Boosien, jolloin Boosie oli tervehtinyt häntä takaisin.

“Hän on palannut! Haluan kiittää Jumalaa! Minulla on polvet paskana, koska olen rukoillut niin paljon. Haluan kiittää myös perhettäni, kaikkia minun puolestani rukoilleita ja niitä, jotka tulivat tukemaan minua San Diegoon.”

Ohikulkijan tunnistaessa Boosien oli räppäri huutanut hänelle: “Se olen minä! Boosie Badazz! Se olen minä, veli! Olen ulkona! Se olen minä!”.

Tämän jälkeen Boosie oli vielä huudellut kovaan ääneen ja julistanut olevansa vapaana sekä maininnut, että hänen uusi albuminsa on ulkona.

Lopuksi Boosie oli käynyt syömässä pihviravintolassa ja selventänyt, ettei hänen rikosrekisterinsä ole niin paha kuin ihmiset luulevat.

Katso Boosie Badazzin Instagram-postaus alta.