Boosie Badazz: “Pimp C auttoi minut pois vankilasta!”

Baton Rouge -räppäri Boosie Badazz vieraili vähän aikaa sitten Sway’s Universe -podcastissa ja muisteli aikaa, jolloin edesmennyt Pimp C auttoi hänet pois vankilasta. Hän kertoi olleensa vasta teini-ikäinen eikä hänellä ja Pimp C:llä ollut minkäänlaista ystävyyssuhdetta.

Boosie sanoi olleensa vankilassa varastetun auton takia, jolloin Pimp C oli rientänyt nuoren räppärin apuun.

“Olin vasta 17-vuotias ja vankilassa varastetun auton takia. Minun olisi pitänyt olla siellä 90 päivää, mutta hän tuli ja auttoi minut pois vankilasta. Soitin äidilleni, joka kysyi tunnenko Pimp C:n. Pari päivää myöhemmin he tekivät jotain ja saivat minut pois sieltä. Istuin jotain kuusikymmentä päivää, pääsin ulos ja loppu on historiaa.”

“Tämän jälkeen ajelimme ympäriinsä, söimme, poltimme pilveä, rentouduimme ja puhuimme. Menimme studioon ja teimme muutaman kappaleen. Luulin kokoajan, että allekirjoitan sopimuksen Pimp C:n kanssa. Hän oli niin läheinen Trill Entertainmentin kanssa, että kelasin hänen olevan sen toimitusjohtaja, mutta sain lopulta selville ettei hän ollutkaan.”

“Pimp C oli aito. Hän oli todella lahjakas. Kaikki ne lauluosuudet, jotka kuuluivat hänen biiseillänsä, olivat hänen, eikä jonkun naisen. Jos hän olisi vielä täällä, meillä olisi biiffiä kaikkien kanssa.”

Katso koko haastattelu alta.