Biz Markie -dokumentti sai ensimmäisen trailerin!

Biz Markien elämästä kertovasta uudesta ‘All Up In The Biz’ -dokumentista julkaistiin 17. päivä heinäkuuta uusi traileri. Dokumentti saa ensi-iltansa Paramount+ ja SHOWTIME-suoratoistopalveluissa 11. päivä elokuuta.

Dokumentti tulee sisältämään runsaasti arkistomateriaalia edesmenneestä räppäristä ja haastatteluja hänen läheisimmiltä ystäviltään. Dokumentin on ohjannut Sacha Jenkins, joka on ohjannut muitakin artistikeskeisiä dokumentteja, kuten “Wu-Tang Clan: of Mics and Men” ja “Bitchin’: The Sound and Fury of Rick James”.

Biz Markie, oikealta nimeltään Marcel Theo Hall, oli yhdysvaltalainen räppäri, joka nousi kuuluisuuteen 1980-luvun lopulla ja 1990-luvun alussa. Hän syntyi vuonna 1964 Harlemissa, New Yorkissa. Biz Markie tunnettiin erityisesti humoristisista ja leikkisistä sanoituksistaan, jotka sisälsivät usein hänelle tyypillisiä beatbox-ääniefektejä. Hänen läpimurtoalbuminsa oli vuonna 1989 julkaistu “The Biz Never Sleeps”, joka sisälsi hitin “Just a Friend”. Hän kuoli vuonna 2021 ollessaan 57-vuotias.

Katso traileri alta.