Big Twinsilta ja Planet Asialta ilmestyi uusi musavideo ‘Different Language’

Big Twinsilta ja Planet Asialta ilmestyi tänään uusi musavideo biisille ‘Different Language’. Biisin on tuottanut DirtyDiggs.

Big Twins (ent. Twin Gambino) on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin Queensista, New Yorkista. Hän kuuluu Infamous Mobb -räppiryhmään. Big Twins on tehnyt urallaan yhteistyötä muun muassa Ransomin, Moochin, Rigzin, Rob Gatesin, Planet Asian, Flee Lordin, Ras Kassin ja RJ Paynen kanssa.

Planet Asia on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin Fresnosta Kaliforniasta. Hän on julkaissut urallaan useita albumeita, kuten “The Medicine” (2006), “The Tonite Show With Planet Asia w/ DJ Fresh” (2015) ja “Medallions” (2019). Planet Asia on tehnyt urallaan yhteistyötä muun muassa Snoop Doggin, AZ:n, B-Legitin, Mac Mallin, B-Realin, DJ Muggsin ja Mitchy Slickin kanssa.

DirtyDiggs on tuottajaduo, johon kuuluu veljekset Bernardino ja Jon Randy. Duo on tuottanut urallaan useita räppäreitä, kuten Supreme Cerebral, ElCaminoa, Jay Worthya, Estee Nackia, Sleep Sinatraa ja Willie The Kidia. DirtyDiggs on julkaissut useita albumeita, kuten “Asteroid Dust” (2022), “Flow 2 Flow: The Renaissance” (2021) ja “Everybody Eat” (2021).