Big Pokey ja J-Dawg pistivät ulos uuden musavideon ‘Play Tha Game’ – mukana Lil KeKe!

Big Pokey ja J-Dawg pistivät eilen ulos uuden musavideon biisille ‘Play Tha Game’, joka löytyy uudelta samannimiseltä yhteisprojektilta. Biisillä vierailee Lil KeKe. Biisin on tuottanut Mr. Lee. Musavideon on ohjannut Win Or Regret.

Big Pokey on Houstonista, Texasista kotoisin oleva räppäri. Hänen debyyttialbuminsa “Hardest Pit in the Litter” julkaistiin vuonna 1999.

Big Pokey on tunnettu syvällisistä sanoituksistaan ja vahvasta äänestään. Hänen musiikissaan käsitellään usein katuelämään liittyviä aiheita, kuten huumeita ja rikollisuutta. Big Pokey on kuitenkin myös käsitellyt muita aiheita, kuten henkilökohtaisia ​​kokemuksiaan ja perhe-elämää.

Big Pokey on tehnyt urallaan yhteistyötä useiden tunnettujen räppäreiden, kuten Pimp C:n (RIP), Big Hawkin (RIP), Big Moen (RIP), Fat Patin (RIP), Mr. 3-2:n (RIP) ja Z-Ron kanssa. Hän on myös esiintynyt lukuisilla DJ Screwin (RIP) mixtapeilla.

J-Dawg on räppäri, joka on kotoisin Houstonista, Texasista. Hän aloitti musiikkiuransa underground-räppärinä ja on sittemmin julkaissut useita studioalbumeita, jotka ovat saaneet hyvän vastaanoton fanien keskuudessa.

J-Dawg on tunnettu syvällisistä sanoituksistaan ja hänen musiikissaan käsitellään usein elämän rankkoja puolia, kuten rikollisuutta, katuelämää ja henkilökohtaisia haasteita. Hän on myös tunnettu yhteistyöstään useiden tunnettujen räppäreiden, kuten Z-Ron, Slim Thugin ja Trae Tha Truthin kanssa.

J-Dawgin menestynein albumi tähän mennessä on “Behind Tint, Volume 2” (2011), joka nousi Billboardin R&B-listalla sijalle 69. Albumi sisältää hänen suurimmmat hittinsä “All On You” ja “First 48”.