Big Hit, Hit-Boy ja The Alchemist tiputtivat uuden musavideon ‘Dirtball’

Big Hit, Hit-Boy ja The Alchemist tiputtivat perjantaina uuden musavideon biisille ‘Dirtball’, joka löytyy uudelta ‘Black & Whites’ -albumilta. Biisin on tuottanut The Alchemist. Musavideon on ohjannut THIRDEYERAZ.

Big Hit on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin Kaliforniasta. Hänen poikansa on yhdysvaltalainen tuottaja Hit-Boy. Big Hit on tehnyt urallaan yhteistyötä muun muassa Dom Kennedyn ja Jay Worthyn kanssa.

Hit-Boy on yhdysvaltalainen tuottaja ja räppäri, joka on kotoisin Fontanasta, Kaliforniasta. Hän on tuottanut urallaan useita tunnettuja räppäreitä, kuten Nasia, Snoop Doggia, Nipsey Husslea (RIP) ja Freddie Gibbsiä.

The Alchemist on yhdysvaltalainen tuottaja, joka on kotoisin Beverly Hillsistä, Kaliforniasta. Hän on tuottanut urallaan useita tunnettuja artisteja, kuten Nasia, Prodigya (RIP), Kool G Rapia, Snoop Doggia, KRS-Onea, Devin The Dudea, B-Realia ja Jadakissia. Hänet tunnetaan taidokkaista sample-valinnoistaan ja hänen musiikkinsa yhdistelee usein eri aikakausien ja musiikkityylien elementtejä.