Berner pisti ulos uuden sinkun ‘Lots Of Green’ – mukana B-Real, Wiz Khalifa ja Devin The Dude!

Berner pisti lauantaina ulos uuden sinkkubiisin ‘Lots Of Green’, joka on esimakua myöhemmin julkaistavalta ‘Hoffa’ -albumilta. Biisillä vierailee B-Real, Wiz Khalifa ja Devin The Dude.

Berner on yhdysvaltalainen räppäri ja yrittäjä, joka on kotoisin San Franciscosta, Kaliforniasta. Hän on myös menestyksekkään kannabisfirma Cookiesin luoja. Berner julkaisi ensimmäisen mixtapensa “Dirty Sneakers… Plenty Ways To Get It” vuonna 2006. Hän perusti oman levy-yhtiönsä Bern One Entertainmentin vuonna 2007. Berner julkaisi debyyttisoololbuminsa “Weekend At Bernie’s” vuonna 2009. Hän allekirjoitti levytyssopimuksen Wiz Khalifan Taylor Gang Recordsin kanssa maaliskuussa vuonna 2012. Berner on tehnyt urallaan yhteistyötä urallaan muun muassa The Jackan (RIP), Messy Marvin, San Quinnin, B-Realin, Young Dolphin (RIP), Mozzyn, Larry Junen ja Curren$yn kanssa.

B-Real on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin Los Angelesista, Kaliforniasta. Hän kuuluu Cypress Hill -räppiryhmään. B-Real julkaisi debyyttistudioalbuminsa ‘Smoke N Mirrors’ vuonna 2009.

Wiz Khalifa on yhdysvaltalainen räppäri, joka on syntynyt North Dakotassa, mutta kasvanut Pennsylvaniassa. Hän on Taylor Gang Entertainmentin perustaja. Wiz Khalifa on tehnyt urallaan yhteistyötä useiden tunnettujen räppäreiden, kuten Snoop Doggin, Bone Thugs-n-Harmonyn, Project Patin ja Bernerin kanssa.

Devin The Dude on yhdysvaltalainen räppäri-laulaja, joka on syntynyt Michiganissa, mutta kasvanut Houstonissa, Texasissa. Hän kuuluu Coughee Brothaz -räppiryhmään. Devin The Dude julkaisi debyyttistudioalbuminsa ‘The Dude’ vuonna 1998. Hän on tehnyt urallaan yhteistyötä muun muassa Scarfacen, Dr. Dren, Snoop Doggin, Nasin ja DJ Premierin kanssa.