Benny The Butcher ja 38 Spesh pistivät ulos uuden musavideon ‘Internal Affairs’ – mukana OT The Real!

Benny The Butcher ja 38 Spesh pistivät tänään ulos uuden musavideon biisille ‘Internal Affairs’, joka löytyy uudelta ‘Stabbed & Shot 2’ -yhteisprojektilta. Biisillä vierailee OT The Real.

Benny The Butcher on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin Buffalosta, New Yorkista. Hän kuuluu hip hop -kollektiiviin nimeltä Griselda, jossa hän tekee tiivistä yhteistyötä serkkujensa Westside Gunnin ja Conway the Machinen kanssa. Hän on myös osa Black Soprano Family -kollektiivia. Benny The Butcher on tehnyt urallaan yhteistyötä muun muassa Boldy Jamesin, G Herbon, Snoop Doggin ja Fat Joen kanssa.

38 Spesh on yhdysvaltalainen räppäri ja tuottaja, joka on kotoisin New Yorkista. Hän on tunnettu minimalistisesta tuotantotyylistään. 38 Spesh on julkaissut urallaan useita albumeita ja mixtapeja, kuten “Beyond Belief” (2022) ja “Stabbed & Shot” (2018). Hän on tehnyt urallaan yhteistyötä useiden tunnettujen räppäreiden ja tuottajien, kuten Benny The Butcherin, Ransomin, DJ Premierin, Alchemistin ja Pete Rockin kanssa.