Beastie Boys sai oman aukionsa New Yorkiin!

Legendaarinen New York -räppiryhmä Beastie Boys sai oman aukionsa 9. syyskuuta New Yorkissa. Aukio sijaitsee Ludlowin ja Rivingtonin risteyksessä New Yorkin Lower East Sidella.

Adam “Ad-Rock” Horovitz ja Michael “Mike D” Diamond pitivät puheet julkistamistilaisuudessa.

“Tämä on todella outoa. Kiitos kaikille, että tulitte paikalle. Ensinnäkin haluan kiittää Leroya McCarthya, tämä koko juttu oli hänen ideansa. Hän ponnisteli tämän toteuttamiseksi. Haluan kiittää kaikkia, jotka rakastavat Beastie Boysin musiikkia. Kävelemme näillä kaduilla emmekä oikeastaan ajattele, kenen mukaan ne on nimetty. Minut tekee onnelliseksi, se, että joku lapsi 50 vuoden päästä kävelee kouluun tämän ohi ja katsoo ylös miettien: “Mikä vittu on Beastie Boys ja miksi vitussa heillä on oma aukio?”, Ad-Rock sanoi.

“Kasvoimme muualla, mutta Lower East Side oli aina siisti spotti, jonne halusimme mennä hengailemaan. Lower East Side hyväksyi meidät ja antoi meidän kuulla niin paljon uskomatonta musiikkia. Heti kun kuulimme räppiä, se oli mielestämme vallankumouksellista ja jännittävää. Olimme kirjaimellisesti lapsia, jotka kuuntelivat jokaista hip hop -albumia, mixtapea ja kappaletta. Yritimme opetella sanat ulkoa ja ajattelimme, että voisimme tehdä rap-albumin. Nyt olemme tässä kaikkien näiden vuosien jälkeen. Kiitos kaikesta”, Mike D sanoi.

Lopuksi Mike D osoitti kunnioitusta edesmenneelle bändikaverilleen Adam “MCA” Yauchille.

“Hän oli veljemme tällä uskomattomalla matkalla, jonka saimme käydä läpi.”