Apoc Krysisilta ja Slyyelta ilmestyi uusi yhteisprojekti ‘404 Demo’ – kuuntele maistiaiset!

Apoc Krysisilta ja Slyyelta ilmestyi perjantaina uusi yhteisprojekti ‘404 Demo’. Levyllä vierailee mm. Gallokruz ja LV*RK. Kuuntele Spotifyssa ja Youtubessa.

Apoc Krysis kertoi KAH Finlandille uuden projektin tekoprosessista: “Teimme käytännössä jokaisen kappaleen yhdessä paikan päällä. Tavoitteenamme oli hieman hioa ja lisätä enemmän kappaleita, mutta valitettavasti menetimme paljon materiaalia kovalevyn vian vuoksi. Luomisprosessin aikana otimme inspiraatiota monista Atlanta- ja Memphis -biiseistä, ja uskon, että tunnelma välittyy hyvin läpi. Kaikille, jotka kuuntelevat albumin, arvostamme tukeanne ja toivomme, että pidätte siitä. Meillä oli hauskaa tehdessämme sitä.”

Apoc Krysis on yhdysvaltainen räppäri ja tuottaja, joka on kotoisin Atlantasta. Hän on julkaissut urallaan useita mixtapeja ja albumeita. Apoc Krysis on tehnyt yhteistyötä muun muassa Slim Guerillan, Baker Ya Makerin, DJ Smokeyn, Soulzayn, StoneDoggin ja Freddie Dreddin kanssa.

Slyye on yhdysvaltalainen räppäri ja tuottaja, joka on kotoisin Atlantasta. Hän on julkaissut urallaan albumeita, kuten “It’s On In The South” (2020), “Super Sly” (2022) ja “Southern Sigils” (2022). Slyye on tehnyt urallaan yhteistyötä muun muassa Apoc Krysisin, Hexmanin, Insomniacin, Death Facen ja Tenngagen kanssa.

Spotify:

Youtube:

https://www.youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_nhoB2KJF9uOiMwIPfDScezvJhyWod7Z2I

Kansitaide: