Allen Hughes: “Eazy-E:n piti näytellä Menace II Societyssa!”

Elokuvaohjaaja Allen Hughes vieraili viime viikolla The Breakfast Club -podcastissa. Hän paljasti kuinka O-Dogin rooli elokuvassa Menace II Society kirjoitettiin alunperin edesmenneelle Eazy-E:lle.

Eazy-E:n manageri Jerry Heller oli kuitenkin halunnut sanella liikaa ehtoja käsikirjoitukseen, joten Hughes joutui jättämään Eazyn pois elokuvasta ja valitsi lopulta Larenz Taten näyttelemään O-Dogin roolia.

Hughes sanoi myös, että kokemus avasi hänen silmiään millaista oli työskennellä Eazyn ja Hellerin kanssa. Tämä sai hänet ymmärtään minkä takia Dr. Dre ja Ice Cube olivat eronneet N.W.A.:sta.

“Kirjoitimme roolin Eazylle. Eazy oli ensimmäinen mentorini viihdealalla. Tämä oli samoihin aikoihin kun Dr. Dre erosi N.W.A.:sta. Se on pitkä tarina. Opin kaiken Eazylta, mutta yksi juttu hänen ja Hellerin kanssa oli se, että he yrittivät hallita minua. He yrittivät hallita käsikirjoitusta ja minun piti vain jatkaa eteenpäin. Kunnioitan kuitenkin Eazya. Hän oli todella antelias ja jalat maassa. Hän välitti myös faneistaan. Todella kärsivällinen. Mutta ymmärrän miksi Ice Cube ja Dr. Dre erosivat ryhmästä.”

Katso koko haastattelu alta.