2 Eleven ja T.F. pistivät ulos uuden yhteisprojektin ‘Skanless Levels 4’ – kuuntele maistiaiset!

2 Eleven ja T.F. pistivät vähän aikaa sitten ulos uuden yhteisprojektin ‘Skanless Levels 4’. Levyllä vierailee mm. Rome Streetz, Roc Marciano, Trizz ja Jay Worthy. Kuuntele Spotifyssa ja Youtubessa.

2 Eleven on Los Angelesin Inglewoodista kotoisin oleva räppäri. Hän on tunnettu varsinkin realistisista sanoituksistaan, jotka kertovat usein kaupunkielämän kovuudesta. 2 Elevenin ura alkoi jo 2000-luvun alkupuolella, mutta hän on saanut enemmän tunnustusta viime vuosina. Hän on julkaissut useita mixtapeja ja albumeita, kuten “Skanless Levels” (2020) ja “Mastermind” (2021). 2 Eleven on tehnyt urallaan yhteistyötä useiden tunnettujen räppäreiden, kuten Mozzyn, Freddie Gibbsin ja G Pericon kanssa.

T.F. on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin Los Angelesista, Kaliforniasta. Hän on julkaissut urallaan useita albumeita, kuten “OktoberFest” (2019), “Skanless Levelz w/ 2 Eleven” (2020), “Skanless Summer w/ Local Astronauts” (2021) ja “Big Moon” (2021). Hän on tehnyt urallaan yhteistyötä muun muassa Trizzin, Flee Lordin, Larry Junen, Jay Worthyn, G Pericon ja Conway The Machinen kanssa.

Spotify:

Youtube:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLiYvMNShPbFg5bhaQXAc5HYqSnOYZQEtR

Kansitaide: