2 Eleven, Boldy James ja Jay Worthy julkaisivat uuden musavideon ‘Classic’

2 Eleven, Boldy James ja Jay Worthy julkaisivat perjantaina uuden musavideon biisille ‘Classic’. Musavideon on ohjannut NewHighFilmz.

2 Eleven on Los Angelesin Inglewoodista kotoisin oleva räppäri. Hän on tunnettu varsinkin realistisista sanoituksistaan, jotka kertovat usein kaupunkielämän kovuudesta. 2 Elevenin ura alkoi jo 2000-luvun alkupuolella, mutta hän on saanut enemmän tunnustusta viime vuosina. Hän on julkaissut useita mixtapeja ja albumeita, kuten “Skanless Levels” (2020) ja “Mastermind” (2021). 2 Eleven on tehnyt urallaan yhteistyötä useiden tunnettujen räppäreiden, kuten Mozzyn, Freddie Gibbsin ja G Pericon kanssa.

Boldy James on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin Detroitista, Michiganista. Hänet kiinnitettiin Griselda Recordsille vuonna 2020. Boldy James on tehnyt urallaan useiden tunnettujen artistien, kuten DJ Muggsin, Rome Streetzin, CRiMEAPPLEN, The Alchemistin, Freddie Gibbsin, Curren$yn ja Benny The Butcherin kanssa.

Jay Worthy on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin Los Angelesista, Kaliforniasta. Hän kuuluu LNDN DRGS -räppiduoon, jonka toinen jäsen on Sean House. Jay Worthy on tehnyt yhteistyötä useiden tunnettujen räppäreiden ja tuottajien, kuten Freddie Gibssin, Suga Freen, Mitchy Slickin, DJ Muggsin ja The Alchemistin kanssa. Hän on saanut paljon positiivista huomiota kriitikoilta ja fanit ovat arvostaneet hänen lahjakkuuttaan ja omaperäisyyttään.